Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu -->

"Την βαρέθηκα αυτή τη Lockscreen..." ήταν η πρώτη μου κουβέντα σήμερα το πρωί. Δεν είχα όρεξη όμως να κάτσω να ψάξω στο Google ή σε κάποια σελίδα μια φωτογραφία που θα μ' αρέσει, θα είναι υψηλής ευκρίνειας και θα ταιριάξει στο μέγεθος της οθόνης μου.
Οπότε και είπα να δοκιμάσω το Zedge. Μία αρκετά γνωστή εφαρμογή, και στα υπόλοιπα λειτουργικά, που υπόσχεται να απλοποιήσει την διαδικασία όχι απλά στο να αλλάξεις Lockscreen αλλά και να βάλεις κάποιο ringtone που σου αρέσει στο κινητό σου.
Και κάνει ακριβώς αυτό !
 

Η συνολική διαδικασία είναι πολύ απλή: Ανοίγεις την εφαρμογή η οποία σου προσφέρει ουσιαστικά τα πάντα στο πιάτο. Είσαι μόλις δύο πατήματα μακριά από τα να αλλάξεις lockscreen ή ringtone στο smartphone σου. Πλέον μπορείς καθημερινά να ψάχνεις είτε για κάποιο wallpaper ή για ringtone εύκολα και γρήγορα και πάνω από όλα να κάνεις το κινητό σου να ταιριάζει με την διάθεση σου.
Διάλεξε ανάμεσα από χιλιάδες εικόνες διαχωρισμένες σε αρκετές κατηγορίες για να μείνουν ικανοποιημένοι και οι πιο περίεργοι ακόμα ενώ μπορείς να βρεις και τεράστια ποικιλία σε ringtones. Το εντυπωσιακό είναι πώς  μέχρι και ελληνικά κομμάτια υπάρχουν διαθέσιμα στην εφαρμογή. Συνεπώς απλά ψάχνεις αυτο που θες, το κατεβάζεις και Voila! Έχεις την εικόνα που θες σε άψογη ανάλυση ή το ringtone σε άψογη ποιότητα ήχου. Τόσο απλά!
Εάν ακόμα δεν έχεις πειστεί το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή και να χαθείς μερικά λεπτά μέσα στην τεράστια ποικιλία που σου παρέχει, το μόνο σίγουρο είναι πως στο τέλος θα αλλάξεις lock screen.

Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ ή απ' το παρακάτω qr code.



Πείτε μας τι άλλο θα θέλατε να δείτε στους Παραθυρόφιλους στην σελίδα μας στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Design by Παραθυρόφιλοι © 2015