Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu -->

Καλησπέρα Παραθυρόφιλοι και Παραθυροφιλενάδες,

Ποιος από εμάς δεν έχει περάσει έστω και ένα απόγευμα της παιδικής του ηλικίας παίζοντας κάποιο flash game αφιερωμένο στο mini golf; Και επειδή πιστεύω ότι πολλοί από εσάς το έχετε πράξει αυτό πιστεύω ότι το παιχνίδι αυτής της εβδομάδας θα σας αρέσει.

Mini Golf Club λοιπόν! Τίποτα λιγότερο ή τίποτα περισσότερο από αυτό που λέει το όνομα του! Πραγματικά πρόκειται για μια παιχνιδάρα που θα απαιτήσει αρκετές παιχνιδο-ώρες ακόμα και από τους πιο απαιτητικούς gamers εάν θέλουν να θεωρούν πώς έχουν πετύχει μια ανταγωνιστική βαθμολογία με τις λιγότερες δυνατές προσπάθειες για την επίτευξη 9 τρυπών.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία πιστών, οι οποίες είναι πάνω από 80, και σκοπό έχουν να σας κάνουν να καταδιασκεδάσετε σε ένα παρανοϊκό παιχνίδι mini golf. Portals, απίστευτες και εξωπραγματικές γέφυρες, κινούμενα εμπόδια με πανέμορφα physics, παγίδες άμμου, boosters βγαλμένα από την NASA και διαλυμένα κομμάτια της πίστας σε υποδέχονται σε αυτό το παιχνίδι το οποίο εκτυλίσσεται πολλές φορές σε παραπάνω από ένα επίπεδα!

Μπορείς να παίξεις μόνος σου σε μίνι τουρνουά των 9 τρυπών (υπάρχουν 9 από δαύτα, θα σου πάρει καιρό για να τα ολοκληρώσεις όλα), να κάνεις εξάσκηση ή να παίξεις multiplayer παρτίδες και τουρνούα μέσα στο κινητό σου. Το γεγονός ότι διαθέτει μια πανέξυπνη physics engine μας εγγυάται ότι ακόμα και εάν παίξεις 100 φορές την ίδια πίστα ποτέ δεν θα καταφέρεις να κερδίσεις με τον ακριβώς ίδιο τρόπο ή να προσγειώσεις την μπαλίτσα στο ίδιο σημείο που είχες καταφέρει την προηγούμενη φορά. Επίσης, οι πίστες είναι έτσι διαμορφωμένες ώστε να υπάρχουν παραπάνω από 2 ή και 3 "σωστούς" τρόπους. Στην τελική δεν μας ενδιαφέρει η απλή επίτευξη της τρύπας αλλά η επίτευξη στο μικρότερο δυνατό αριθμό χτυπημάτων.

Τα controls είναι αποδεκτά, δεν είναι απόλυτα ακριβή, αλλά ούτε και χαωδώς ανακριβή. Θεωρώ πως είναι τέτοια ώστε να απολαμβάνεις το παιχνίδι αλλά ταυτόχρονα να προσθέτει και μια έξτρα δυσκολία.
Ένα ακόμα στοιχείο που διαθέτει το συγκεκριμένο παιχνίδι και μας αρέσει είναι η δυνατότητα να δημιουργήσεις την δική σου πίστα και να την κάνεις όσο εύκολη, δύσκολη, παρανοϊκή ή ρεαλιστική επιθυμείς εσύ.

Τέλος, είναι ένα πολύ όμορφο και κυρίως ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδι το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς από την στιγμή που βγήκε και προσθέτει συνεχώς καινούργια τουρνουά. Αναμένουμε την συνέχεια από τους προγραμματιστές του. Ταυτόχρονα, έχει επιλογές για συσκευές με μικρή RAM έτσι ώστε να φορτώνει γρήγορα τις πιστές χωρίς να κολλάει.

Κράξιμο:
Πραγματικά απορώ με την επιμονή και το βάναυσο spamάρισμα διαφημίσεων. Δεν με ενοχλούν σε σημείο να θέλω να σπάσω το smartphone μου καθώς είναι το "X" της ακύρωσης της διαφήμισης σε εξαιρετικά προφανές σημείο πάντα, αλλά με ενοχλεί ότι με κάθε ολοκληρωμένη πίστα πρέπει να πλασάρουν και μια διαφήμιση. Αργκ!!!
Επίσης, παρατηρώ ότι εάν πχ είμαι σε μια πίστα και μου πάρει παραπάνω προσπάθειες από ότι πρέπει και κάνω rage quit, όταν θα ξαναμπώ στο παιχνίδι θα έχει resetάρει στις 9 κινήσεις. Από την μία καλό κόλπο για να cheatάρεις, αλλά από την άλλην χάνεται η ισορροπία και το fair play στο παρόν παιχνίδι.


Ετυμηγορία Παραθυρόφιλων: Ένα πολύ ωραίο παιχνιδάκι για όποιον θέλει να περάσει ευχάριστα την ώρα του. Συνδυάζει skill, ευφυία, τύχη, γραφικά και διασκέδαση μέσα σε μια πολύ γεμάτη εφαρμογή που συνεχώς βελτιώνεται και προσθέτει καινούργιο υλικό. Βαθμολογώ με 4 στα 5 αστέρια στο store σαν Παραθυρόφιλος αλλά με 11 στα 10 στο κομμάτι της διασκέδασης. Απλά ένα download θα σας πείσει.



Κατεβάστε το από εδώ ή από το διπλανό QR Code

Στείλτε μας ποιο παιχνίδι θέλετε να σχολιάσουμε και να βγάλουμε την ετυμηγορία μας στην σελίδα μας στο Facebook.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Design by Παραθυρόφιλοι © 2015