Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu -->

Όλοι έχει τύχει να παρακολουθήσουμε βιντεάκια με καταδιώξεις κακοποιών από αμερικάνικες ειδήσεις: ταχύτητα, συγκρούσεις και ελιγμοί μέσα στα διερχόμενα αμάξια είναι μόνο λίγες από τις λέξεις μπορεί να τις περιγράψουν. Το Smash Cop Heat είναι ένα παιχνίδι γι αυτούς που θα ήθελαν να βρίσκονται στην θέση των αστυνομικών που καταδιώκουν τους κακοποιούς.
Κατευθύνεις ένα περιπολικό που σκοπό έχει να ριμάξει συθέμελα τους παραβάτες του νόμου. Τα controls είναι πολύ εύκολα και ανταποκρίνονται χάρμα ενώ το να διαλύεις αμάξια είναι τελικά πολυ ικανοποιητικό και γεμίζει όμορφα τον χρόνο μας.(Να το κοιτάξω κάπου αυτό;;;)

Απλά πατάς πίσω από το περιπολικό και αυτό επιταχύνει, και μετακινόντας δεξιά ή αριστερά το δάκτυλο σου στρίβεις. Επίσης, έχεις την δυνατότητα να πατήσεις το κουμπί RAM (στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης) και να δώσεις ώθηση στο όχημα σου για να καταστρέψει τα πάντα ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η επιλογή να μετατραπείς σε σούπερ μπάτσο πατώντας την κόκκινη ασπίδα (στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης) με την οποία χάνεις πιο αργά ζωή και δημιουργείς ακόμα μεγαλύτερο χάος στα διερχόμενα οχήματα και σε αυτά που εσύ καταδιώκεις. Εάν εξακολουθητικά σας φαίνονται δύσκολα, το παιχνίδι σου παρέχει ένα ακόμα πιο επεξηγηματικό tutorial με την πρώτη εκκίνηση του παιχνιδιού.
Εκτός από το να κυνηγάς έναν τυπά μέσα σε μία τεράστια πόλη το παιχνίδι μας προμηθεύει επίσης και με μια πληθώρα αποστολών που πρέπει να φέρεις σε πέρας, προκειμένου να προχωρήσεις παρακάτω στο παιχνίδι. Να αποφεύγεις εμπόδια, να μαζεύεις στοίχεια ή να προσπαθείς εσύ να αποφύγεις τους κακούργους από το να σε διαλύσουν είναι μόνο λίγες από αυτές. Η ποικιλία είναι αξιοσημείωτη και κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο.

Στο τέλος κάθε αποστολής κερδίζεις αστέρια επίδοσης (από 1 εώς και 5) και όσα περισσότερα κερδίζεις τόσο πιο κοντά έρχεσαι στο να αγοράσεις καινούργια περιπολικά που τρέχουν πιο γρήγορα ή μπορούν να προξενήσουν μεγαλύτερη ζημιά στους κακούργους. Ένα από τα πολλά στοιχεία που μας αρέσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Παρακάτω ακολουθεί βιντεάκι με playthrough για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται:




Ετυμηγορία Παραθυροφίλων: Ένα πολύ ωραίο filler παιχνιδάκι για όποιον θέλει να περάσει μερικά λεπτά και να ξοδέψει τον χρόνο του. Το συστήνω ανεπιφύλακτα! 4 στα 5 αστέρια από εμάς. Σας περιμένουν πολλές πολλές ώρες καταστροφών και καταδιώξεων. Καλή διασκέδαση.

Κατεβάστε το από εδώ ή από το διπλανό QR Code


Στείλτε μας ποιο παιχνίδι θέλετε να σχολιάσουμε και να βγάλουμε την ετυμηγορία μας στην σελίδα μας στο Facebook.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Design by Παραθυρόφιλοι © 2015