Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu -->

Aυτήν Παρασκευή, για διαφορά, θα σας παρουσιάσω δύο παιχνίδια αντί για ένα: Το πρώτο είναι ένα παιχνίδι που παίζω εδώ και μέρες ενώ το δεύτερο είναι ένα παιχνίδι που με παρότρυναν κάποιοι από εσάς να πω την γνώμη μου.

Let's roll, λοιπόν:

1. Toy Defence Free
 


Κατηγορία:                          Tower Defence
Developer:                        Familiar Games
512Mb Ram Support:                          Ναι
Τιμή:                                                  Δωρεάν
Windows Store Rating:  4,5/5 αστεράκια


Πρόκειται για ένα πολύ πρωτότυπο Tower Defense παιχνίδι το οποίο τοποθετείται στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι οι πρωταγωνιστές (τα στρατιωτάκια ντε!) που χρησιμοποιούμε είναι παιχνίδια και η αρένα-πίστα είναι ένας στρατιωτικός χάρτης. Οι developers δίνουν ρέστα στα controls και στο πόσο εύκολα μπορούμε να διαχειριστούμε τις μονάδες μας. Τα μοντέλα των μονάδων είναι πολύ όμορφα και τα επίπεδα πολύ έξυπνα σχεδιασμένα.
Διαθέτεις 4 διαφορετικές μονάδες (μυδράλιο, φλογοβόλο, πυροβολικό και Αnti-Air) που μπορείς να τις τοποθετήσεις στις θέσεις που η αντίστοιχη πίστα σου επιτρέπει για να εμποδίσεις τους εχθρούς σου να φτάσει στο HQ σου. Τόσο απλό! Το παιχνίδι γίνεται πιο ενδιαφέρον όταν βάζουμε στην εξίσωση τα upgrades.
Τα αστέρια που η κάθε πίστα σε ανταμοίβει για κάθε επιτυχημένη ολοκλήρωση μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε βελτιώσεις στις μονάδες σου. Αυτές οι βελτιώσεις είναι μόνιμες και μπορείς να τις αγοράσεις σε κάθε πίστα ανάλογα με το επίπεδο που ο κάθε πύργος-στρατιώτης σου φτάνει. Διάλλεξε τα σωστά μονοπάτια βελτιώσεων και στήσε ολόκληρα στρατηγικά σχέδια με βάση αυτό!

Η πιο αποτελεσματική στρατηγική μέχρι τώρα είναι: Η ΠΟΙΚΙΛΙΑ. Μόνο με συνδιασμό διαφορετικών μονάδων που διαθέτουν διαφορετικά επίπεδα καταφέρνεις να περάσεις αλώβητος το κάθε επίπεδο. Μην ξεχνάς όμως να επισκευάζεις τα πυργάκια σου, γιατί οι εχθροί αντεπιτίθενται όταν βρίσκουν την ευκαιρία.
Μην αφήσεις κανένα εχθρό να περάσει (Ειδικά τα αναθεματισμένα tanks) και κέρδισε όλα τα επίπεδα με χρυσό! Το δύσκολο είναι όμως πώς όσο περνάς τις πίστες, τόσο αυξάνεται εκθετικά η δυσκολία σε κάθε κύμα επιθέσεων. Με σωστή στρατηγική και τα κατάλληλα upgrades όμως όλα τα επίπεδα μπορούν να περαστούν!



Ετυμηγορία Παραθυρόφιλων: Ένα πανέμορφο και πολύ έξυπνο παιχνίδι. Πραγματικός time consumer που θα φάει πολύ χρόνο για να περάσετε απλά ένα επίπεδο. Βαθμολογώ με 5 στα 5 αστεράκια γιατί θα σας χαρίσει μερικές στιγμές απίστευτης διασκέδασης ειδικά άμα σας αρέσουν τα Tower Defence παιχνίδια. Καλές άμυνες Παραθυρόφιλοι μου. Μην ξεχνάτε να βαθμολογείτε και εσείς τις εφαρμογές στo Windows Store.
Κατεβάστε το συγκεκριμένο παιχνίδι από εδώ ή από το QR Code.

2. ZigZag 2015


Κατηγορία:                         Eternal Runner
Developer:                        OS Mini Game
512Mb Ram Support:                          Ναι
Τιμή:                                                  Δωρεάν
Windows Store Rating:  4,5/5 αστεράκια




Είναι ένα παιχνίδι το οποίο παρ' όλο που είναι "πάναπλο" ως προς όλες τις απόψεις είναι απίστευτα εθιστικό. Με εξέπληξε θετικά ως προς αυτό και τολμώ να πω πώς σας ευχαριστώ για την πρόταση καθώς είναι ένα παιχνίδι που και εγώ ο ίδιος κόλλησα.

Σκοπός είναι ότι ... βασικά eternal runner είναι δεν υπάρχει σκοπός. Απλά προσπαθούμε να κάνουμε το μεγαλύτερο δυνατό score κάνοντας τα περισσότερα ZigZag μαζεύοντας ταυτόχρονα όσο περισσότερα διαμαντάκαι μπορούμε (+2 ποντάκια δεν είναι και λίγα).

Απλά πατάς την οθόνη για να αλλάξεις την κατεύθυνση του μπαλλακίου και προσπαθείς να μην πέσεις από τις άκρες της πίστας. Τόσο απλό και όμως ΤΟΣΟ ΕΘΙΣΤΙΚΟ. Αν πέσεις ξαναρχίζεις απο το πρώτο επίπεδο και μηδενίζει στο score σου. Καλό κάψιμο Παραθυρόφιλοι μου!



Ετυμηγορία Παραθυρόφιλων: Εθιστικό-πανεύκολο στα controls του-απλό στην λειτουργιά και ξανά εθιστικό. Βαθμολογώ με 5 στα 5 αστεράκια γιατί κατά την γνώμη μου ανήκει στα πολύ έξυπνα και όμορφα eternal runners παιχνίδια. Ποστάρετε σε σχόλιο τα high score σας στο post στο Facebook για να δούμε ποιος είναι ο πιο καμμένος. Μην ξεχνάτε να βαθμολογείτε και εσείς τις εφαρμογές στo Windows Store.

Κατεβάστε το συγκεκριμένο παιχνίδι από εδώ


Στείλτε μας ποιο παιχνίδι θέλετε να σχολιάσουμε και να βγάλουμε την ετυμηγορία μας
στην σελίδα μας στο Facebook.
ή στο twitter μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Design by Παραθυρόφιλοι © 2015