Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu -->

BackStory: Είσαι ένας άπληστος και άφοβος αρχαιολόγος που προσπαθείς να αποκτήσεις όσο το δυνατόν περισσότερους θησαυρούς. Το κύριο χαρακτηριστικό σου όμως είναι η οξυδέρκεια και η ευφυΐα σου γιατί πρέπει να περάσεις από τα πάνδεινα για να ξεγλυστρίσεις από τα δωμάτια που είσαι παγιδευμένος. Οι γρίφοι γίνονται ακόμα πιο δύσκολοι όταν βάζουμε στην εξίσωση και δωμάτια-μπουντρούμια με κάγκελα, pressures plates και φαντασματάκια (εξού και ο τίτλος "Haunted"). Μην πτοείστε, όμως, γιατί ο μικρός μας αρχαιολόγος πάντα καταφέρνει να βρει την λύση και να γλυτώσει από σίγουρους μπελάδες στο τσακ!


Πρόκειται για ένα πάρα πολύ έξυπνα σχεδιασμένο παιχνίδι γρίφων για όλες τις ηλικίες το οποίο απαιτεί συνδιασμό παρατηρητικότητας, υπομονής και εξυπνάδας. Διαθέτει διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας που ξεκινάνε από τα γελιωδώς εύκολα και παιδικά επίπεδα (1+1=2) μέχρι τα λεγόμενα Very Hard. Aουτς...

Κάθε επίπεδο δυσκολίας περιλαμβάνει 9 επίπεδα ενώ υπάρχουν και downloadable επίπεδα που μπορούμε να ανταγωνιστούμε με άλλους χρήστες για το ποιος θα λύσει τον γρίφο πιο γρήγορα.




 Τα controls είναι πανεύκολα και δεν θα σας δημιουργηθούν απορίες ενώ ταυτοχρονα μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι τα αντικείμενα που σου προσφέρει το παιχνίδι για να περάσεις κάποια εμπόδια με την πρώτη σου επαφή μαζί τους κιόλας. Τα τερατάκια και φαντασματάκια που έχει δεν έχουν καθόλου περίπλοκη σκέψη και πάντα μπορείς να προβλέψεις τι πρόκειται να κάνουν ενώ τις περισσότερες φορές μάλιστα πρέπει να χρησιμοποιήσεις αυτό το στοιχείο υπερ σου για να λύσεις κάποιους γρίφους (Λευτεριά στα φαντασματάκια που πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης αρχαιολόγων!). Κορόιδεψε τα, κυνήγησε τα ή κάνε τα να σε κυνηγήσουν αυτά. Παγίδευσε τα ή αλισόδεσε τα αλλά ποτέ μην τα αφήσεις να σε σκοτώσουν! Πραγματικά πρόκειται για παιχνίδι που σου προσφέρει πληθώρα δυνατότητων, ενώ το καλύτερο όλων είναι ότι σε αφήνει να τις ανακαλύψεις μόνο σου!


Ετυμηγορία Παραθυρόφιλων: Σε όποιον αρέσουν τα παιχνίδια γρίφων, μπορώ να του εγγυηθώ πολλές ώρες σπαζοκεφαλιάς. Κάποια επίπεδα είναι απίστευτα απαιτητικά και θα σας χρειαστούν ώρες για να τα λύσετε (Ποτέ δεν κοιτάμε λύσεις στο internet!!!). 5 στα 5 αστέρια για εμάς για ένα παιχνίδι που θα σας αναγκάσει να χρησιμοποιήσετε τον εγκέφαλο σας σε υπερωρίες για να το τερματίσετε. 


https://www.windowsphone.com/en-us/store/app/haunted-dungeons-of-herwood-wp8/f2b3ab9d-a2d0-451e-8ae4-6e26d87b35f0

Kατεβάστε το από εδώ

Εάν σας άρεσε το Haunted - Dungeons of Herwood καλή τύχη με τους γρίφους σας. Πείτε μας τις εντυπώσεις σας στην σελίδα μας στο Facebook. ή στο Twitter μας. Μην διστάσετε να προτείνετε και εσείς το δικό σας παιχνίδι ή εφαρμογή για το δικό μας προσωπικό σχολιασμό.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Design by Παραθυρόφιλοι © 2015