Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu -->

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, με την συμπλήρωση των 200 likes στη σελίδα μας, θα κάναμε το πρώτο μας giveaway. Πριν δούμε όμως τον τρόπο συμμετοχής, ας ρίξουμε μια ματιά στο headset που θα σας κάνουμε δωράκι.



Ερχόμενα απ' την κρύα Σουηδία και συγκεκριμένα απ' την Zound Industries, είναι η ναυαρχίδα των ακουστικών της σειράς Coloud, τα ΒΟΟΜ.
Παρά την προσιτή τιμή τους, αφήνουν μια ωραία στιβαρή αίσθηση στο χέρι, χωρίς να δίνουν την εντύπωση οτι θα σπάσουν με το παραμικρό, ασχέτως αν είναι φτιαγμένα σχεδόν εξολοκλήρου απο πλαστικό. Το μόνο μεταλλικό κομμάτι τους είναι η λάμα που περνάει απ' την στέκα των ακουστικών, η οποία έχει μαλακή επένδυση εσωτερικά για να είναι πιο άνετα, και καταλήγει σε κάθε ηχείο, πράγμα που τα κάνει εξαιρετικά ελαφριά αλλα και ελαστικά ταυτόχρονα. Το καλώδιο που συνδέεται στο αριστερό ακουστικό, έχει το μικρόφωνο με το χειριστήριο και είναι επίπεδο ώστε να μην μπλέκεται εύκολα. Στο τέλος του καλωδίου βρίσκεται το minijack βύσμα με το Zound Lasso, μία πατέντα που σου επιτρέπει να μαζεύεις το καλώδιο και να το έχεις τακτοποιημένο.

Ο ήχος τώρα των ΒΟΟΜ είναι εξαιρετικός για την τιμή τους. Γεμάτος αλλά αρκετά επίπεδος, χωρίς να υπερτονίζουν κάποια συχνότητα είναι ευχάρηστα και ξεκουράστα στο ακούσμά τους.

Το ίδιο και το μικρόφωνο με το χειριστήριο. Κάνει ακριβώς ό,τι λέει και δουλεύει απροβλημάτιστα και οι μακροεντολές  του πλήκτρου (παύση/απάντηση, επόμενο και προηγούμενο κομμάτι) λειτουργούν πανέμορφα και χωρίς προβλήματα.


Η μόνη ένστασή μας είναι τα μαξιλαράκια των ακουστικών. Είναι κάπως σκληρό και λεπτό το υλικό τους με αποτέλεσμα να μην εφαρμόζουν τέλεια στο κεφάλι και να μην απομονώνουν τους εξωτερικούς ήχους όσο θα έπρεπε αλλά και γίνονται κουραστικά σε σχετικά σύντομο διάστημα. Βέβαια αυτά στο δικό μου κεφάλι, οπότε εσείς μπορεί να έχετε άλλα αποτελέσματα.


Σαν προϊόν πιστεύουμε οτι αξίζει, αλλά καλό θα είναι να τα δοκιμάσετε πριν τα αγοράσετε για να δείτε ότι σας κάνουν.

Και πάμε στο λόγο που βρίσκεστε εδώ. Το Giveaway!
Για να συμμετάσχετε θα πρέπει να έχετε κάνει Like στη σελίδα μας στο Facebook και να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτήν την φωτογραφία, λέγοντάς μας ποια ειναι η αγαπημένη σας εφαρμογή στο smartphone σας.


Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει απ' την Πέμπτη 19/03/2015 μέχρι και την Πέμπτη 02/04/2015 στις 23:59. Μετά θα γίνει κλήρωση και θα ανακοινωθεί ο/η νικητής/ρια στη σελίδα μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί του μέσω του Facebook.

Όροι και προϋποθέσεις:
Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μόνο για την ελληνική επικράτεια !!!
Κάθε χρήστης δικαιούται μία συμμετοχή, δηλαδή ένα σχόλιο !!!
Ο διαγωνισμός θα είναι εντελώς δωρεάν χωρίς καμία επιβάρυνση !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Design by Παραθυρόφιλοι © 2015