Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu -->

MWC 2015 Windows Recap



Η πρώτη μέρα της MWC στη Βαρκελώνη έφτασε στο τέλος της.
Τι νέα είχαμε που να μας αφορούν σαν Παραθυρόφιλους? Τα μαζέψαμε όλα σε ένα άρθρο νοικοκυρεμένα ώστε να πάρετε μια ιδέα και θα σας τα παρουσιάσουμε περιληπτικά.

Λογισμικό και Windows 10

Windows Phone 8.1 Update 2
Θα υπάρξει κι άλλη αναβάθμιση στο λειτουργικό των κινητών πριν πάμε στα Windows 10. Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής οτι θα φέρει η αναβαθμίση είναι η υποστήριξη για σύνδεση bluetooth πληκτρολογίων και καλύτερη οργάνωση στο μενού των ρυθμίσεων.

Spartan Browser
Η Microsoft παρούσιασε λίγο τον νεο περιηγητή για κινητές συσκευές και μας υποσχέθηκε ότι θα είναι διαθέσιμος στην επόμενη Technical Preview αναβάθμιση. Φαίνεται πολλά υποσχόμενος!

Νεό Office για smartphones
Όλη η σουίτα παραμετροποίηθηκε για καλύτερη χρήση σε μικρότερες οθόνες, η πλοήγηση γίνεται σχεδόν εξ' ολοκλήρου με swipes, και οι εφαρμογές θα είναι απόλυτα ενσωματομένες στο λειτουργικό της συσκευής

Συσκευές

Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει νέα ναυαρχίδα μέχρι τα Windows 10 να είναι έτοιμα για την κυκλοφορία τους.

HP Spectre x360
Ένα ultrabook με δυνατότητα να μετατρέπεται σε tablet με τον μηχανισμό που έχει, όπως η σειρά Yoga της Lenovo, με 13,3" οθόνη σε fHD ή qHD ανάλυση και i-series Intel επεξεργαστή. Η διαθέση του θα αρχίσει στις 15 Μαρτίου από την Αμερική, με την τιμή του να ξεκινάει απ' τα 900$ για το βασικό μοντέλο.


Microsoft Keyboard
Ένα πληκτρολόγιο διαφορετικό απ' όλα τα άλλα. Είναι σαν βιβλιό, εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ, αναδιπλούμενο που υποστηρίζει όλα τα λειτουργικά!



Lumia 640
Μία αναβάθμιση του 635 με οθόνη 5" 720p, 1GB RAM, 8GB ενσωματωμένη μνήμη και δυνατότητα επέκτασης με micro-sd, με κύρια κάμερα στα 8ΜΡ με led flash και εγγραφή fHD βίντεο και μπροστινή 1ΜΡ με εγγραφή HD βίντεο. Η τιμή του θα ξεκινάει απ' τα 140€.

Lumia 640XL
Άλλο ένα φθηνό phablet με οθόνη 5,7" 720p, ίδια μνήμη και χωριτηκότητα με το 640, κύρια κάμερα στα 13ΜΡ με led flash και εγγραφή fHD βίντεο και μπροστινή 5ΜΡ με βίντεο ίδιας ανάλυσης. Η τιμή του θα ξεκινάει απ' τα 220€.

Έτσι έκλεισε η πρώτη μέρα της MWC με τα νέα για τους Windows fans...
Για όσους θέλουν να ξαναδούν το webcast της Microsoft και τα νέα της, κάντε κλικ εδώ.

Για πιο άμεσες ενημερώσεις κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Design by Παραθυρόφιλοι © 2015