Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu -->


Shoot 'em up φάση!!! To Gun Strike 2 δεν είναι καινούργιο παιχνίδι στο Windows Store αλλά με τα τελευταία updates που έχει πάρει τους τελευταίους μήνες, έχει καταφέρει να ολοκληρώθει και να μας παρέχει μια μοναδική εμπειρία Rambo-σύνης που να μην αφήνει κανέναν όπαδο των First Person Shooter παιχνιδιών ασυγκίνητο!

Είσαι ένας μισθοφόρος που σκοπός σου είναι να προχωρήσεις ανάμεσα στις αποστολές που το παιχνίδι σου παρέχει και να βελτιώνεις το οπλοστάσιο σου συνεχώς και πιστέψτε με το οπλοστάσιο που μας δίνετε είναι τεράστιο και ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό gamer Έχεις 8 διαφορετικούς κόσμους ή κεφάλαια αποστολών που θα γεμίσουν ευχάριστα τον χρόνο σου. O κάθε κόσμος αποτελείται από 6 μέχρι 10 αποστολές για να φέρεις σε πέρας, με διαφορετικούς στόχους ολοκλήρωσης κάθε φορά: Σε κάποιες απλά πρέπει να υπερασπιστείς μια περιοχή και να μην πεθάνεις, σε άλλες να σώσεις τους όμηρους ή τους αμάχους ενώ σε άλλες πρέπει να περπατήσεις πίσω από τις εχθρικές γραμμές και να ξεπαστρέψεις όσους περισσότερους κακούς μπορείς.
 

1.Ειδική ικανότητα χαρακτήρα
2.Reload
3.Eιδική ικανότητα όπλου
4.ΠΥΡ!!!!!
5.Eναλλαγή ανάμεσα σε αρχικό και δευτερεύων όπλο
6.Grenades




Στο τέλος κάθε αποστολής, το παιχνίδι σε επιβραβεύει με αστεράκια και χρήματα. Προσωπική κριτική είναι πως το παιχνίδι είναι αρκετά τσιγγούνικο και στα δυο καθώς τα 3 αστέρια (το απόλυτο δηλαδή) στο δίνει μόνο άμα έχεις τρελό ποσοστό ευστοχίας και πλήρης ζωή όταν ολοκληρώνεις την αποστολή. Επειδή είσαι one-man-army υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να σε σκοτώσουν οι 10αδες εχθροί που θα κριθείς να αντιμετωπίσεις, ειδικά όταν προχωράς γρήγορα επίπεδα χωρίς να βελτιώνεις και να αγοράζεις καινούργιο οπλισμό.


Πρόκειται για ένα απίστευτα ευχάριστο παιχνιδάκι που θα γεμίσει όμορφα τις ώρες σας. Πέρα από τις βασικές αποστολές που είναι γεμάτες κακούληδες που θέλουν να σας σκοτώσουν υπάρχουν δευτερεύουσες αποστολές που αμα τις ολοκληρώσεις σου δίνουν ένα επιπλέον φιλοδώρημα για τον κόπο σου ενώ υπάρχει και το hunting mode όπου κηνυγάς αθώα ελαφάκια και χήνες! Ενώ υπάρχει και το testing zone όπου μπορείς να δοκιμάσεις όλον τον οπλισμό του παιχνιδιού πριν ακόμα τον αγοράσεις καν πάνω σε διαφορετικούς στόχους: μπουκάλια, στόχους τοξοβολίας και χάρτινα ομοιώματα κακούργων όλα με ένα κλικ κοντά σας!


 
Τα upgrades είναι πολύ όμορφα και πραγματικά βελτιώνουν την ικανότητα του να περάσεις μια αποστολή, ειδικά με την προσθήκη των ειδικών ικανοτήτων των όπλων (όπως πχ οπλοβομβίδες, διόπτρες και άλλα τέτοια καλούδια σε αυτήν την λογική) ενώ μπορείς να αλλάξεις και τον ίδιο τον χαρακτήρα που χειρίζεσαι χρησιμοποιώντας πιο εξελιγμένους μαχητές που συνδιάζουν παραπάνω hit points με καλύτερες ικανότητες (ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ!!!).
Ετυμηγορία Παραθυρόφιλων: Ένα αρκετά ολοκληρωμένο shoot 'em up παιχνιδάκι που θα σας χαρίσει ώρες διασκέδασης και απίστευτων headshots στους κακούς που προσπαθούν να βλάψουν εσάς και τους άμαχους. To μεγάλο αρνητικό του είναι ότι τα controls δεν είναι όσο responsive θα θέλαμε να ήταν και χάνεται η ακρίβεια σε κάποιες φάσεις, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο δύσκολο από ότι θα έπρεπε να ήταν. Παρ' όλα αυτά τα 4,5 στα 5 αστέρια τα δικαιούται καθώς είναι ένα πολύ γεμάτο παιχνιδάκι που συνδιάζει ποικιλία και διασκέδαση! Κατεβάστε το να το δοκιμάσετε και θα με θυμηθείτε! (Ότι είναι και δωρεάν δεν το είπα ακόμα, ε;)






Κατεβάστε το από εδώ ή από το διπλανό QR Code

Στείλτε μας ποιο παιχνίδι θέλετε να σχολιάσουμε και να βγάλουμε την ετυμηγορία μας στην σελίδα μας στο Facebook.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Design by Παραθυρόφιλοι © 2015