Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu -->

Υποθετικό σενάριο: είσαι κάπου έξω (για καφέ, σχολή ή στην δουλειά σου) και συνειδητοποιείς οτι πρέπει να στείλεις ένα αντίγραφο της ταυτότητας σου ή κάποιο άλλο έγγραφο κάπου. Περιμένεις αυτήν την ευκαιρία εδώ και πολύ καιρό  ή είναι μια υποχρέωση που πρέπει να ολοκληρωθεί άμεσα. Ποιες είναι οι επιλογές του σε αυτό το σενάριο;

Είτε τρέχεις σπίτι σου, εάν είσαι τυχερός και έχεις scanner και στέλνεις το αρχείο που θες, είτε πας στο κοντινότερο φωτοτυπάδικο που βρίσκεις στον δρόμο σου και ξοδεύεσαι για να στείλεις τα πολυπόθητα έγγραφα σου ή ανοίγεις το CamScanner στο κινητό σου, πατάς το capture και έπειτα πατάς share. 

Αντικειμενικά μιλώντας, η τρίτη επιλογή φαντάζει ο πιο γρήγορος κι εύκολος τρόπος και περιλαμβάνει τον λιγότερο χρόνο ολοκλήρωσης, τον λιγότερο κόπο και τα λιγότερα χρήματα για να στείλουμε ένα οποιοδήποτε έγγραφο. Επίσης, μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε αποθηκευμένα στο κινητό μας όλα τα scanαρισμένα σημαντικά έγγραφα που μπορεί να χρειαζόμαστε και με ένα απλό share να το μοιράζουμε όπου χρειάζεται. Ποτέ ξανά δεν θα χρειαστεί να κουβαλήσουμε έγγραφα μαζί μας καθώς θα μπορούμε να τα έχουμε όλα σε ηλεκτρονική μορφή. 

Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι απίστευτα απλή στην χρήση της και μας επιτρέπει να έχουμε αποτέλεσμα κανονικού scanner στο κινητό μας. Τα βήματα που ακολουθούμε για να έχουμε την απόλυτη εμπειρία scanning είναι τα εξής:
1)Τοποθετούμε το εγγραφο που θέλουμε σε μια επίπεδη επιφάνεια με επαρκή φωτισμό
2)Πατάμε το "Capture" απο την εφαρμογή και όταν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα πατάμε το "Check".
3)Σε αυτό το βήμα διαλλέγουμε την ακριβή θέση των 4 άκρων του εγγράφου μας έτσι ώστε να περικόψουμε τα περιττά κομμάτια που δεν χρειάζονται να εμφανίζονται και πατάμε "Next".
4)Έπειτα διαλέγουμε το φίλτρο που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε: Οriginal, Lighten, Magic Colour (ναι-ναι και έγχρωμο scanάρισμα!), Β&W και Grayscale (μέχρι τώρα όσες φορές έχω στείλει έγγραφο με αυτήν την επιλογή κανείς δεν έχει ξεχωρίσει ότι είναι από κινητό βγαλμένο).
5)Τέλος, πατάμε "Save" και τα-ντα!!! είμαστε έτοιμοι είτε για share είτε για να αποθηκεύσουμε τα έγγραφα μας στην μνήμη του κινητού μας για μελλοντική χρήση. 

Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο απο αυτό! Και το καλύτερο όλων είναι ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή έρχεται στα χέρια μας δωρεάν από τους developers της. Γιούπι!

Ετυμηγορία Παραθυρόφιλων: Από τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες εφαρμογές του Store με πραγματική καθημερινή εφαρμογή που θα σας σώσει πάμπολλες φορές από παραπάνω κόπο ή περιττά έξοδα. Από εμάς τα 5 στα 5 αστέρια είναι η πιο λογική βαθμολογία που μπορούμε να δώσουμε. Κατεβάστε την και θα πειστείτε!





Κατεβάστε την από εδώ ή από το διπλανό QR Code! 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Design by Παραθυρόφιλοι © 2015