Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu -->

Review: Itian K8 Qi charger



Θυμάστε το 2012 που ήρθε το Lumia 920 να ταράξει κάπως τα νερά των smartphones με αυτά που είχε στο στρουμπουλό αλλά καλλίγραμμο σώμα του? Ένα από αυτά ήταν και η ενσωματωμένη ασύρματη φόρτιση, μία άχρηστη λειτουργία μέχρι τότε κατά πολλούς που μέχρι και σήμερα χρησιμοποιείται επιλεκτικά.
Τον τελευταιό καιρό όμως, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται και αρκετοί φανατικοί της ασύρματης φόρτισης λέγοντας πόση ευκολία είναι να φτάνεις στο σπίτι ή στο γραφείο, να ακουμπάς τη συσκευή σε ένα "πλακάκι" κι αυτή να φορτίζει χωρίς να ψάχνεις για πρίζες, καλώδια και θύρες.
Υπάρχου και προτάσεις από επώνυμες εταιρίες, αλλά είναι συνήθως και λίγο τσιμπημένες. Απ' την στιγμή όμως που οι κινέζοι κατασκευαστές παρουσίασαν πιο προσιτές λύσεις, η ασύρματη φόρτιση είναι για όλους.



Εμείς θα σας παρουσίασουμε τον Itian K8, έναν φορτιστή που κατα τη γνώμη μας έχει πολύ καλή σχέση τιμής-απόδοσης και είναι μια πολύ τίμια επιλογή.
Αγοράσαμε τον φορτιστή απ' το tinydeal.com και μετά από 3 περίπου εβδομάδες τον είχαμε στα χέρια μας, σε λάθος κουτί, αλλά αφού μας ενδιέφερε ο φορτιστής δεν δώσαμε σημασία σ' αυτό.
Η συσκευή είναι αρκετά στιβαρή και καλοφτιαγμένη, με ένα led στην κάτω αριστερή γωνία να δείχνει το status φόρτισης, με αντιολισθητικά ποδαράκια για να είναι σχετικά σταθερός στο σημείο που θα τον ακουμπήσεις αλλά και αντιολοσθητική επίστρωση στην επιφάνεια που φορτίζεις τη συσκευή, για να μειώνεται η πιθανότητα να πέσει από την δόνηση ή κάποιο σκούντηγμα. 
Η επιφάνεια φόρτισης έχει επαρκές μέγεθος ώστε να φορτίζεις εύκολα τη συσκευή σου. Βέβαια το Lumia 920 ήθελε να το τοποθετήσης λίγο προς τα πάνω για να "πιάσει" ενώ το 930 δεν χρειαζόταν κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση. Οπότε μπορεί με την συσκευή σας να παρουσιάσει διαφορετική συμπεριφορά.
Ο φορτιστής ζητάει είσοδο ρεύματος DC στα 5V και 1.5Α για να αποδόσει τα μέγιστα που είναι περίπου 0,7Α ενέργειας, ενώ με 5V και 1Α που δοκιμάσαμε απέδιδε περίπου 0,5Α με αποτέλεσμα το Lumia 920 να χρειαστεί γύρω στις 4 ώρες για να φορτίσει πλήρως.

Την θεωρούμε μία πολύ τίμια αγορά για όσους θέλουν να μπουν στο "τρυπάκι" της ασύρματης φόρτισης και έχουν qi συσκευή.



Πείτε μας τι άλλα reviews θα θέλατε να δείτε, στη σελίδα μας στο Facebook!

Disclaimer: Οι συσκευές δεν φορτίζουν ανάποδα όπως στην πρώτη φωτο και δεν φέρουμε καμία ευθύνη αν η δική σας συσκευή δεν είναι λειτουργική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Design by Παραθυρόφιλοι © 2015