Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu -->

To καλοκαίρι έρχεται και πολλοί από εσάς θα διαλλέξουν να επισκεφτούν στις διακοπές τους μία ξένη χώρα. Δεν είναι κρίμα να μην μπορείτε να πραγματοποιήσετε έστω μια μικρή συζήτηση με κάποιον αλλόγλωσσο έτσι ώστε να διευκολύνετε τον εαυτό σας αλλά και να επιταχύνετε τις δουλειές σας;

We've got you covered! Διότι υπάρχουν 4 εφαρμογές για τα Windows Phone μας που μας επιτρέπουν να μεταφράσουμε ξένες λέξεις, να επεκτείνουμε το λεξιλόγιο μας, να πάρουμε γλωσσικά καθημερινά μαθήματα ή ακόμα και να πραγματοποιήσουμε συζητήσεις μέσω του κινητού μας γρήγορα και εύκολα αλλά και με μεγάλο ποσοστό ακρίβειας και επιτυχίας.

1) Translator
https://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/translator/2cb7cda1-17d8-df11-a844-00237de2db9ebing translator

Μια εφαρμογή πραγματικό πολυεργαλείο.
Περιλαμβάνει πάνω από 45 διαφορετικές γλώσσες για να μεταφράσεις ότι πέσει στα χέρια σου και να μην ξαναχαθείς επειδή δεν καταλάβαινες τι έλεγε κάποια πινακίδα. Μπορείς να πληκτρολογήσεις το κείμενο που δεν γνωρίζεις, να μιλήσεις ή να δείξεις στο ίδιο το κινητό σου τι δεν καταλαβαίνεις και αυτό θα το μεταφράσει μπροστά στα ματια σου.

Φυσικά η μετάφραση διάφορων γλωσσών σε ελληνικά ίσως να μην παρουσιάζουν αψεγάδιαστα αποτελέσματα και πιθανώς θα θέλετε να μεταφράσετε το κείμενο που δεν καταλαβαίνετε στα αγγλικά για μεγαλύτερη ακρίβεια. Παρ' όλα αυτά είναι απίστευτα βολική και πρακτική εφαρμογή και πάνω από όλα δωρεάν.

Κατέβασε την από εδώ ή πατώντας πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής. 

2) Dictionary.com (Aγγλικά μόνο)


Η εφαρμογή του Dictionary.com και του Thesaurus.com. Περιλαμβάνει πάνω από 2.000.000 λέξεις και θα σας βγάλει από δύσκολες καταστάσεις καθώς περιλαμβάνει ηχητικη ανάγνωση λέξεων, δημιουργία συνωνύμων, αντωνύμων και τις ρίζες των λέξεων που ψάχνετε! Pinάρετε αυτήν την εφαρμογή στην αρχική σας οθόνη και θα βγάλει ασπροπρόσωπους όταν την χρειαστείτε.


Κατεβάστε την από εδώ ή πατώντας στο εικονίδιο της εφαρμογής.
dictionary

3) Duolingo


https://www.windowsphone.com/en-us/store/app/duolingo-learn-languages-for-free/2d89520e-d360-4b5b-ba5a-5a15064aa935Δεν μιλάμε για απλή εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Πρόκειται για προηγμένο επίπεδο βιωματικής εκμάθησης. Μια εφαρμογή που μέσω mini games και καθημερινών διαλόγων σε βοηθάει να μάθεις να χρησιμοποιείς μια ξένη γλώσσα από το μηδέν. Περιλαμβάνει κατηγορίες για να διαλλέξεις με τι θες να ασχοληθείς και reminders για να απασχολήσε κάθε μέρα. Διαθέτει προκλήσεις και βασίζει την διδασκαλία του στην ποικιλία και στην χρήση διαφορετικών τεχνικών και δοκιμασιών που περιλαμβάνουν ομιλία, ακρόαση, μετάφραση και multiple-choice ερωτήσεις.Επίθσης περιλαμβάνει και feedback με τις αδυναμίες που πιθανόν να έχετε και τις λέξεις που δεν έχετε μάθει καλά. Είναι ένα πραγματικό μαργαριτάρι για το κινητό μας και είναι εντελώς δωρεάν.
Duolingo_apps  


Κατεβάστε το από εδώ ή πατήστε πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής.




4) Transpeako


https://www.windowsphone.com/en-us/store/app/transpeako/1911fc07-2c2c-4aa7-86c7-4bad488abf61Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι next-level θησαυρός για το Windows Phone σας. Σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε σε πραγματικό χρόνο με κάποιον αλλόγλωσσο  και το μπορώ να πω από την προσωπική μου εμπειρία ότι το καταφέρνει εξαιρετικά! Πρόκειται για ένα διπλό μεταφραστή που μεταφράζει αυτό που λέτε εσείς στην δικιά σας γλώσσα στην δικία του και το αντίστροφο. Επίσης, εκτός από το να πληκτρολογεί ο άλλος, του επιτρέπει να μιλήσει στην εφαρμογή και να μεταφράση αυτοστιγμής. Απλά διαλλέγεις την επιλογή parter ή you και έτοιμος ο διάλογος! Η εφαρμογή Transpeako περιλαμβάνει τεράστια ποικιλιά γλωσσών όπως Αράβικα, Κινέζικα (Παραδοσιακά και σύγχρονα) όπως και Καταλανικά. Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε σε κάποια χώρα που γνωρίζετε
ότι οι κάτοικοι της δεν είναι και ένθερμοι οπαδοί της αγγλικής τότε σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

transpeako 211 copy 
Κατέβαστε την από εδώ ή πατώντας πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής

Πείτε μας τι άλλο θα θέλατε να δείτε στις σελίδες των Παραθυρόφιλων, στη σελίδα μας στο Facebook καθώς και στην σελίδα μας στο Twitter.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Design by Παραθυρόφιλοι © 2015