Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu -->

Κολυμπώντας λίγο έξω από τα νερά μου, και μετά από απαίτηση, στο σημερινό άρθρο θα σχολιάσουμε το γιγαντιαίο Asphalt 8: Airborne. Πρόκειται για ένα κλασσικό arcade racing παιχνίδι με αυτόματη επιτάχυνση και χειρισμό του boost και του φρένου με tap στην οθόνη ενώ το τιμόνι το χειρίζεσαι με την χρήση του επιταχυντόμετρου (δηλαδή στρέφοντας το κινητό μας αριστερά-δεξιά). Όλοι έχουμε ξαναπαίξει κάποιο παιχνίδι της συγκεκριμένης σειράς και δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει ότι πρόκειται για τον καλύτερο racing τίτλο αυτήν την στιγμή στο Store. Και αυτό γιατί όχι μόνο είναι απίστευτα απλό στην λειτουργία του και με καταπληκτικά γραφικά για κινητή συσκευή αλλά γιατί έχει πάρει απίστευτα πολλά updates όλον αυτόν τον καιρό. Το παιχνίδι επεκτείνει την ποικιλία του σε αμάξια, σε πίστες αλλά και σε δυνατότητες με κάθε του update και κάνει το παιχνίδι ενδιαφέρον ακόμα και για παίκτες που το είχαν κατεβάσει από την πρώτη στιγμή που βγήκε.


Η ποικιλία επεκτείνεται και στα game modes που διαθέτει το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς δεν πρόκειται ποτέ να σε κάνει να το βαρεθείς γιατί έχεις κάτι καινούργιο ή διαφορετικό πάντα να κάνεις. Διαθέτει challenges για τα οποία να ξαναπαίξεις κάποια πίστα για να ξεκλειδώσεις και άλλες πίστες του παιχνιδιού ενώ για να παίξεις κάποιες άλλες χρειάζεσαι ένα συγκεκριμένο τύπο αμαξιού. Τέλος, η τελευταία season επιπέδων που προστέθηκε πρόσφατα στο παιχνίδι σου επιτρέπει να παίξεις κάποιες ακόμα πίστες με συγκεκριμένους τύπους αμαξιών με τερματισμένα τα stats τους για περισσότερο airborne εμπειρία.

Το παιχνίδι ειδικά όταν χρησιμοποιείς αμάξια Α κατηγορίας ή Supercars είναι απίστευτα γρήγορο και καταιγιστικό ενώ τα stunts και τα άλματα που κάνεις θα τα ζήλευε και επαγγελματίας κασκαντέρ. Ταυτόχρονα, μπορείς να κάνεις τρομερά drifts και να ξαναγεμίσεις την boost bar σου για να μπορείς να πηγαίνεις ακόμα πιο γρήγορα όταν το χρειάζεσαι. Μπορείς να βελτιώσεις τα αμάξια σου για να καταφέρεις να κερδίσεις κάποιο δύσκολο επίπεδο αγοράζοντας τους kits αναβαθμίσεων κάνοντας τα πιο γρήγορα ή πιο εύχρηστα! Επίσης, μην ξεχνάς ότι δεν παίζεις σε Gran Prix, οπότε ο μόνος κανόνας που υπάρχει είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες: μπορείς να στριμώξεις τους αντιπάλους σου, να προσγειωθείς πάνω τους, να τους πετάξεις εκτός πίστας και να τους διαλύσεις χτυπώντας τους με το boost σου! Στην τελική αυτός που θα περάσει πρώτος την γραμμή κερδίζει και όχι όποιος παίζει πιο καθαρά.

Τα καινούργια features που προστέθηκαν τον τελευταίο καιρό και κάνουν τους οπάδους να το αγαπάνε ακόμα πιο πολύ είναι: η δυνατότητα personalization των αυτοκινήτων σου ακόμα πιο πολύ με την χρήση χρωμάτων και decals έτσι ώστε να του δώσεις τον δικό σου προσωπικό χαρακτήρα, η δυνατότητα χρήσης pro kits για να τα βελτιώσεις τα οχήματα σου ακόμα πιο πολύ, τα καθημερινά πακέτα επιβράβευσης, την ενσωμάτωση 3 καινούργιων επιπέδων πιο δύσκολων από τα αρχικά καθώς και η δυνατότητα αναβάθμισης χωρίς την έγκριση από την Windows Store (δηλαδή γρηγορότερα updates).


Eτυμηγορία Παραθυρόφιλων: Δεν είμαστε σε θέση να βγάλουμε ετυμηγορία για κάποιο τόσο τέλειο παιχνίδι. Το καλύτερο racing game του Store στο οποίο μπορείς να καταθέσεις άπειρες ώρες διασκέδασης! 5 στα 5 αστέρια από εμάς. Αν σας αρέσει το συγκεκριμένο genre αξίζει να το κατεβάσετε παρ' όλο πυο θα χρειαστεί τουλ  Gb μνήμης στην κινητή συσκευής σας.

Κατέβασε το από εδώ


Πείτε μας τι άλλο θα θέλατε να δείτε στις σελίδες των Παραθυρόφιλων, στη σελίδα μας στο Facebook καθώς και στην σελίδα μας στο Twitter.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Design by Παραθυρόφιλοι © 2015